BedrijfsBeplanting

Op zoek naar meer sfeer op uw kantoor of in uw bedrijf, maar weet u niet goed waar te beginnen? Bij BloemenWeijden bent u aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het samenstellen van de stijl, materialen en kleuren die het beste bij uw bedrijf passen.

 

Vooraf stellen we een moodboard op om uw wensen inzichtelijk te maken en ons plan helder over te brengen. Daarna begint het écht leuke werk: het aankleden van uw bedrijf in de perfecte sfeer!

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!


Planten in uw bedrijf

Onderzoek toont aan dat planten op kantoor de productiviteit kunnen verhogen en de concentratie van medewerkers kunnen verbeteren. Het visuele aspect van groen in de werkomgeving zorgt voor een rustgevende sfeer, waardoor stress afneemt en de focus toeneemt. Dit leidt tot een werkomgeving waarin medewerkers gemotiveerd zijn om hun taken efficiënter uit te voeren.


Bloemen op kantoor

Bloemen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze dragen ook bij aan een aangename ervaring. In onze bloemenwinkels in Lisse, Nieuw-Vennep en Hoofddorp ervaren wij dagelijks dat bloemen een gastvrije atmosfeer creeëren. Een prachtig boeket bij uw receptie of ontvangstbalie is een aantrekkelijke eyecatcher, maar zorgt er ook voor dat uw klanten en bezoekers zich meer op hun gemak voelen en worden aangemoedigd om langer te blijven.

Meer weten?

Alles kan bij BloemenWeijden, we gaan graag met u in gesprek! Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.