Ons team


Nina-Lotte van der Weijden

Mevrouw BloemenWeijden in eigen persoon! Opgroeiend als kwekersdochter lag een beroep in de bloemen natuurlijk voor de hand. Vlak na het afronden van de opleiding Flower & Design kreeg ze op jonge leeftijd de kans om haar eigen bloemenwinkel te starten, een kans die ze vol enthousiasme (en een snufje gezonde spanning) aannam.

 

Begin 2017 opende BloemenWeijden de deuren en ze geniet én leert nog elke dag van haar beroep en collega's. Nina-Lotte is bekend met veel technieken en soorten bloemwerk, maar loopt zelf écht warm voor EvenementenBloemen en het creatief samenstellen van weelderige vazen: hoe uitbundiger, hoe beter!


Mirella

Mirella is onze enthousiaste, altijd-vrolijke, soms-een-beetje-gekke, praatgrage en spontane topper en werkt inmiddels alweer 2,5 jaar bij BloemenWeijden.

 

Daarvoor heeft ze echter ook al vele jaren een bloemrijke carrière gehad! Na een opleiding in de bloemen heeft ze bij meerdere bloemisten ervaring opgedaan en dat ziet u natuurlijk terug in de boeketten die Mirella maakt. Groepenboeketten zijn haar specialiteit, maar ze is van vele markten thuis want ze verzorgt ook trouw- en rouwwerk.


Lidy

Lidy heeft al ruim 25 jaar ervaring en werkte al met bloemen toen mevrouw BloemenWeijden (Nina Lotte van der Weijden) nog niet eens geboren was! Lidy's kennis van zaken is dan ook bijzonder waardevol voor ons, maar natuurlijk ook voor u als klant.

 

Lidy heeft bovendien nog steeds veel interesse in haar vak, ze begint altijd 15 minuten eerder om zich te verdiepen in de verse bloemen waar ze die dag mee aan de slag mag gaan. Lidy is dus met recht de betrouwbare en stabiele factor in ons team en staat u rustig, vriendelijk en uiterst behulpzaam te woord!

 

De expertise van Lidy ziet u duidelijk terug in haar boeketten en met name veldboeketten zijn haar specialiteit; het is dan ook niet verwonderlijk dat Lidy zelf gek is op Delphinium en andere wilde veldbloemen!

 


Esmeralda

Esmeralda is de vliegensvlugge duizendpoot van BloemenWeijden, ze laat haar creativiteit voortvarend de loop wanneer ze met haar vak bezig is!

 

Met haar klantgerichte instelling weet ze u zonder probleem de juiste bloemen te adviseren. Of u nu op zoek bent naar een boeket voor thuis of stemmig rouwwerk voor een afscheid: Esmeralda is van alle markten thuis.