Ons team


Nina-Lotte van der Weijden

Mevrouw BloemenWeijden in eigen persoon! Opgegroeid als kwekersdochter lag een beroep in de bloemen natuurlijk voor de hand. Vlak na het afronden van de opleiding Flower & Design kreeg ze op jonge leeftijd de kans om haar eigen bloemenwinkel te starten, een kans die ze vol enthousiasme (en een beetje gezonde spanning) met beide handen aangreep.

 

Begin 2017 openden de deuren van BloemenWeijden in Nieuw-Vennep en sindsdien geniet én leert Nina-Lotte nog elke dag van haar beroep én collega's. Ze is bekend met veel soorten bloemwerk en houdt alle trends vanzelfsprekend bij, maar Nina-Lotte loopt écht warm voor EvenementenBloemen en het creatief samenstellen van weelderige vazen: hoe uitbundiger, hoe beter!


Mirella

Mirella is onze enthousiaste, altijd-vrolijke, soms-een-beetje-gekke, praatgrage en spontane topper. Ze werkt inmiddels alweer 5 jaar bij BloemenWeijden, maar daarvoor heeft ze ook al vele jaren een bloemrijke carrière gehad!

 

Na een opleiding in de bloemen heeft ze bij verschillende bloemisten ervaring opgedaan en dat ziet u natuurlijk terug in de boeketten die Mirella maakt. Haar specialiteit is een groepenboeket, maar Mirella verzorgt ook prachtig  trouw- en rouwwerk.


Petra

Petra werkt al jaren in de bloemen en is sinds 2021 onderdeel van het BloemenWeijden-team!

 


Esmeralda

Esmeralda is de vliegensvlugge duizendpoot van BloemenWeijden, ze laat haar creativiteit voortvarend de loop wanneer ze met haar vak bezig is. Of u nu op zoek bent naar een fraai boeket voor in huis of ingetogen rouwwerk voor een afscheid: Esmeralda is van alle markten thuis.

 

Met haar vriendelijke en klantgerichte instelling weet ze u precies de juiste bloemen te adviseren!