Ons team


Nina-Lotte van der Weijden

Mevrouw BloemenWeijden in eigen persoon! Opgegroeid als kwekersdochter lag een beroep in de bloemen natuurlijk voor de hand. Vlak na het afronden van de opleiding Flower & Design kreeg ze op jonge leeftijd de kans om haar eigen bloemenwinkel te starten, een kans die ze vol enthousiasme (en een beetje gezonde spanning) met beide handen aangreep.

 

Begin 2017 openden de deuren van BloemenWeijden in Nieuw-Vennep en sindsdien geniet én leert Nina-Lotte nog elke dag van haar beroep én collega's. Ze is bekend met veel soorten bloemwerk en houdt alle trends vanzelfsprekend bij, maar Nina-Lotte loopt écht warm voor EvenementenBloemen en het creatief samenstellen van weelderige vazen: hoe uitbundiger, hoe beter!


Mirella

Mirella is onze enthousiaste, altijd-vrolijke, soms-een-beetje-gekke, praatgrage en spontane topper. Ze werkt inmiddels alweer 5 jaar bij BloemenWeijden, maar daarvoor heeft ze ook al vele jaren een bloemrijke carrière gehad!

 

Na een opleiding in de bloemen heeft ze bij verschillende bloemisten ervaring opgedaan en dat ziet u natuurlijk terug in de boeketten die Mirella maakt. Haar specialiteit is een groepenboeket, maar Mirella verzorgt ook prachtig  trouw- en rouwwerk.


Lidy

Lidy heeft al ruim 25 jaar ervaring en werkte al met bloemen toen mevrouw BloemenWeijden (Nina Lotte van der Weijden) nog niet eens geboren was! Lidy's kennis van zaken is dan ook bijzonder waardevol voor ons, maar natuurlijk ook voor u als klant.

 

Lidy heeft bovendien nog steeds veel interesse in haar vak, ze begint altijd 15 minuten eerder om zich te verdiepen in de verse bloemen waar ze die dag mee aan de slag mag gaan. Lidy is dus met recht de betrouwbare en stabiele factor in ons team en staat u rustig, vriendelijk en uiterst behulpzaam te woord!

 

De expertise van Lidy ziet u duidelijk terug in haar boeketten en met name veldboeketten zijn haar specialiteit; het is dan ook niet verwonderlijk dat Lidy zelf gek is op Delphinium en andere wilde veldbloemen!

 


Esmeralda

Esmeralda is de vliegensvlugge duizendpoot van BloemenWeijden, ze laat haar creativiteit voortvarend de loop wanneer ze met haar vak bezig is. Of u nu op zoek bent naar een fraai boeket voor in huis of ingetogen rouwwerk voor een afscheid: Esmeralda is van alle markten thuis.

 

Met haar vriendelijke en klantgerichte instelling weet ze u precies de juiste bloemen te adviseren!