Over BloemenWeijden

Bij BloemenWeijden kunt u terecht voor meer dan bloemen. Wij nemen persoonlijk de tijd om u van dienst te zijn, of u nu komt voor een bosje rozen, een trouwboeket of een sierstuk. Bloemen staan bij ons centraal, wij doen er dan ook alles aan om uw bloemen zo mooi mogelijk te presenteren en zo lang mogelijk mooi te houden (minimaal een week!).

 

Naast kwaliteitsbloemen vindt u bij BloemenWeijden ook planten, vazen, potten, accessoires en cadeauartikelen. Meer dan bloemen!

Wat we doen?

De insteek van BloemenWeijden baseert zich op het upcycling-concept: oude dingen nieuw leven inblazen en spullen die anderen wellicht als 'rommel' zien op een creatieve manier omtoveren tot een sierlijk bloemwerk.

 

Dit concept ziet u ook terug in de inrichting van onze winkel, waar wij erg trots op zijn. In het middelpunt van de winkel staan zij aan zij twee enorme werkbanken. Deze banken hebben tientallen jaren dienst gedaan in een Poolse metaalfabriek en krijgen nu een tweede leven bij BloemenWeijden.

Wie zijn wij?

In januari 2017 is BloemenWeijden feestelijk van start gegaan met een gezellig team van vier dames, allen met de nodige jaren ervaring in bloemen. Wij werken er hard aan om onze expertise op peil te houden, gaan regelmatig naar workshops, doen overal waar we komen inspiratie op en volgen (of zetten!) de laatste trends!

 

Eigenaresse van de winkel is Nina-Lotte van der Weijden, de naam BloemenWeijden lag dan ook voor de hand. Tijdens en na haar opleiding Flower Design heeft Nina bij verschillende bloemisten de kneepjes van het vak geleerd; van elk van deze ervaringen heeft zij wel iets toegepast in wat nu BloemenWeijden is geworden.