Over BloemenWeijden


Bij BloemenWeijden kunt u terecht voor meer dan bloemen. Wij nemen persoonlijk de tijd om u van dienst te zijn, of u nu komt voor een bosje rozen, een trouwboeket of een sierstuk. Bloemen staan bij ons centraal, wij doen er dan ook alles aan om uw bloemen zo mooi mogelijk te presenteren en zo lang mogelijk mooi te houden (minimaal een week!).

 

Naast kwaliteitsbloemen vindt u bij BloemenWeijden ook planten, vazen, potten, accessoires en cadeauartikelen. Meer dan bloemen!

Wat we doen?

De insteek van BloemenWeijden baseert zich op het upcycling-concept: oude dingen nieuw leven inblazen en spullen die anderen wellicht als 'rommel' zien op een creatieve manier omtoveren tot een sierlijk bloemwerk.

 

Dit concept ziet u ook terug in de inrichting van onze winkel, waar wij erg trots op zijn. In het middelpunt van de winkel staan zij aan zij twee enorme werkbanken. Deze banken hebben tientallen jaren dienst gedaan in een Poolse metaalfabriek en krijgen nu een tweede leven bij BloemenWeijden.

 

In 2019 hebben deze werkbanken er nog een enorm (3,5 meter lang!) broertje bijgekregen uit een oude Tsjechische autofabriek!

Wie zijn wij?

In januari 2017 is BloemenWeijden feestelijk van start gegaan met een gezellig team van dames, allen met de nodige jaren ervaring in bloemen. Wij werken er hard aan om onze expertise op peil te houden, gaan regelmatig naar workshops, doen overal waar we komen inspiratie op en volgen (of zetten!) de laatste trends!

 

Meer weten over wie deel uit maken van BloemenWeijden? Bekijk dan hier ons team!